mandag den 23. februar 2009

Tilbud fra Studenterpræsten – uge 9, 2009

Som du måske har opdaget har de tre studenterpræster på Københavns Universitet knyttet deres arbejde tættere sammen. Vi vil derfor i højere grad end tidligere minde om de tilbud, der er tilgængelige i andre hjørner af universitetet end lige de natur- og sundhedsvidenskabelige fakulteter, som Nicolai har som sit primære arbejdsområde.

Studiekredsen om kristendom i rockmusikken begyndte i sidste uge. Der bliver lyttet til musik af bl.a. Nick Cave, Love Shop, Leonard Cohen og Bob Dylan, og deltagerne indbydes til også at bidrage med musikeksempler. Nicolai Halvorsen understreger: Det er ikke intentionen at gøre rockmusikken kirkelig, ligesom vi ikke er interesseret i erklæret religiøs musik. Vi vil spille noget af den musik som vi selv holder af. Studiekredsen afholdes i samarbejde med studenterpræsten i Indre By, Stefan Lamhauge Hansen. Der er stadig plads til flere deltagere.

I den lidt mere letbenede, men stadig musikalske, afdeling er sangeftermiddagen på fredag den 27. februar. Der vil blive sunget sange – og salmer! – som har haft deres storhedstid i radioprogrammet Giro 413. Kom og skrål med!

Hvis du savner lidt mere basal indsigt i kristendommen er der mulighed for at hægte sig på studiekredsen ”Om kristendommen” ved studenterpræst Birgitte Kvist Poulsen fra KUA.

Find detaljerne om arrangementerne i semesterprogrammet på den nye hjemmeside: http://studenterpraesterne.ku.dk

Følg desuden med på studenterpræstens blog http://ku-praest.blogspot.com . Her kan du læse føljetonindlæggene – også fra tidligere semestre.

Venlig hilsen

Lise Lotz og Nicolai Halvorsen

Ingen kommentarer: